Post by walscrafunemvil on Mar 5, 2022 12:20:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz status vip ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Gra jest bardzo fajna, powiem, że naprawdę jest warto poświęcić 70 ileś gb na tę grę. Polecam Amerykę.
Water Sort Puzzle&Free Classic SortPuz Puzzle Game
Może mniej reklam wtedy będzie lepiej albo będę porywał dalej i będę zauważony.
Było łatwo, ale było coraz gorzej
Thief Puzzle - Can you steal it ? Παιχνίδια παζλ acy
Turn on all the lights - pc Gra, win - I Find Game
Call me a thief, girl if you want. But piece by piece I'll take each stolen moment. That I spent with you. We're the puzzle I can't fix
Amelia berneńczyk Amelia mocno
Kradnę Ci Duszę lyrics, song translation
Nie podobała mi się ta gra, ma dużo reklam
Ładne, niezbyt ładne, to takie proste?
Thief Puzzle - Can you steal it ? Atjautības spēles ekgr
Tylko reklamy - bez gry! Jak to jest na najwyższych listach przebojów?
Zacina się nie da się w grze grać posuwam i już jest na ekranie grafika na bani jak byś pilepszymi dam *****
Kozackiego
Fajna ale na 115 levelu jest bardzo trudno pozdrawiam KG
Fajna gra lecz po jakimś czasie się znudza
Gierka fajna ale za gorąco
Gra jest za dobra, ale są tylko dwie rzeczy, których nie lubię w tej grze, że addy są za dużo, a ręka staje się za długa, nie tak długo, jak potrzebuję
Same reklamy mi nie przeszkadzają, ale kiedy pojawia się reklama co 30 sekund, po prostu odinstalowuję grę. Doceniam, że można je pominąć po 5-10 sekundach, ale to trochę bez sensu, gdy pojawiają się tak często. Wolałbym mieć system z „życiem”, które jest używane, gdy ci się nie uda, a potem zdecydujesz się obejrzeć reklamę, aby je przywrócić. Po prostu nie mogę znieść tylu wymuszonych reklam w darmowej grze - po prostu spraw, aby była płatna.
Ta gra jest zbyt zabawna, ale jest problem z reklamami
Cat Escape Казуальные sfjh
Thief Puzzle - Can you steal it ? Jumboq gwmx
Thief Puzzle - Can you steal it ? Atjautības spēles ekgr
Thief Puzzle - Can you steal it ? Jumboq gwmx
Ta gra jest super nie mogę oderwać od niej u niej wzroku gram nawet o pierwszej w złodzieja Puzzle do najlepszego gra w moim codziennym uzyciu do grama nawet w szkole nauczyciela tego nawet na liście nie widziałeś przez było to bym ale jest tylko Awięc dam pięć pięć jeszcze bardzo powtarzam ta gra jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo super naprawde komu jest bardzo podoba nie mi napisze na sklep gra ok Do zobaczenia inni
Super ale mało lvl
To fajna gra, ale reklamy są do bani, gdybyś mógł w nią grać bez reklam, byłaby fajna jak diabli
🙄Nudy😒
Bardzo lubię tę grę, ale jeśli ta gra jest dla wszystkich grup wiekowych, dlaczego ta gra nie ma monet i sklepu. Dzieci lubią gry z monetami i sklepami. Więc dodaj monety i kupuj. I są takie słodkie!! Proszę zmienić grę na moje życzenie. Bardzo mi się podoba ta gra. lol ioioioiiuououiiuiiioioioioioioioioioioiiiiiiiioiiiioiioiio funkcja eksportu domyślna what (){}
Super gierka polecam
PlayMax.playergames) APK 2.0.4.1 przez Playmax Game Studio Developer za darmo (Android). Najnowsza wersja Stickman ... Thief Puzzle - Can you steal it ? APK
Przyjemna gra, ale reklamy są nieodpowiednie, a niektóre są obraźliwe. Rozumiem potrzebę generowania przychodów, ale jeśli zrazisz klientów, nie będziesz miał dochodu. Edytowany z 2 gwiazdek na 1 gwiazdkę po opracowaniu całkowicie odrzucił moje obawy dotyczące nieodpowiednich reklam.
Uwielbiam tę grę. To bardzo zabawne, ale chcę być dziewczyną. Zawsze muszę być mężczyzną. Ale chodzi o kradzież. Powinno być raczej o złapanie złodzieja. A po każdej rundzie są 30-sekundowe reklamy, których nie można pominąć. Proszę ulepszyć tę grę.
Jest tylko jeden największy problem, że reklam jest tak dużo, że gwiazdkom dam 5 z 4
Players can also complete missions for great rewards! To upgrade, you'll need to earn in-game currency by participating in the Stolen Bar quest. Like other
Wyobraź sobie, że boisz się, usuwając wirtualną opinię. BTW używam VPN