Post by walscrafunemvil on Mar 5, 2022 12:26:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Need for Speed™ No Limits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Need for Speed™ No Limits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Need for Speed™ No Limits 2022 version ▞▞▞
Need For Speed: No Limits - ocena graczy i opis gry (Mobile)
Zajebista
Prawdopodobnie najbardziej rozrywkowa mobilna gra wyścigowa wszech czasów. Istnieje wiele trudnych wydarzeń z ciekawymi historiami. Grafika i sceneria zapierają dech w piersiach. Ekscytujące wyścigi Full-Action, Linia niesamowitych samochodów z wyjątkowymi detalami wizualnymi i prawdziwymi dźwiękami silnika. A dostosowanie to najlepsza część tej gry. Jest tak wiele opcji dostosowywania. możesz spędzić czas na zabawie, dostosowując swoją jazdę. I ostatnia rzecz; dzieła sztuki są wspaniałe! Uznanie dla każdego, kto je stworzył!
Brak mapy i darmowy bieg ... i nie można pobrać nowej aktualizacji ... gra utrzymująca pyta mnie, czy chcę kontynuować z komórkową transmisją danych lub czekać na Wi-Fi!!!!
Chciałbym dać mu 5 gwiazdek, ale czas oczekiwania na nowe bilety i nowy dzień w sekcji wydarzeń specjalnych jest zbyt długi, a samochody ulepszają się tylko w punktach PVR na niektórych częściach, co utrudnia kontynuowanie kariery lub ukończenie specjalne wydarzenia, chyba że kupisz części z niebieskich nadruków „Czarnego rynku”, jest również trudne do znalezienia, chyba że kupisz je za dużo diamentów. Duży negatyw dla mnie, ale ogólnie to świetna gra.
Gra na wifi sie nie wlaczyl sie czekalem z 5 minut po czym nam roamingu na dane sie od razu dramat
Need for Speed™ No Limits Závody ueod
Need for Speed™ No Limits Трке jqs
Miałem dostać w prezencie samochód za pobranie całych zasobów gry, pobrałem, nie dostałem. 1 NARA
Uwielbiam tę grę. Jedyną rzeczą, nad którą powinieneś dobrze pracować, są dwie rzeczy, lol. Jeśli będziesz musiał ponownie pobrać grę, samouczek uniemożliwia zalogowanie się do Gier Google Play. Również specjalne wydarzenia zabierają zbyt wiele czasu, aby ukończyć je bez pieniędzy. Więc musisz poświęcić dużo czasu na ich zdobycie. Niektórzy z nas muszą uczestniczyć w życiu. Powinieneś to zmienić, ponieważ niektórzy dawni gracze uznali to za zwykłe pieniądze. Dodatkowo jestem pewien, że gracz wróci i wyda trochę pieniędzy
Ta gra jest super ma takie wyścigi, że mi się podoba
Moglibyście dodać samochody limitowane, chodzi mi o Need For Speed Edition
Pobierz Need for Speed™ No Limits 5.7.1 od ELECTRONIC ARTS na Androida za 0 PLN, Wciśnij pedał w podłogę w tym ekstremalnym wyścigu.
Fajna giera chodź lepszy dla mnie jest niezmiennie NFS Carbon, w tej części wkurza mnie wydarzenie z polityką zbijanie wozów na czas pochrzaniony wydarzenie
Need for Speed: NL As Corridas Corrida cna
Niezgodność w obiecujący projekt wyścigów widoczne już z głównej historii gry w chwili. Obserwować spadki w specjalnej edycji НФС nie powiedzieć
Świetna gra, płynna grafika i fabuła wciągają.
Dobra gra do tej pory łatwa gra i grafika
To dobra gra, ale chciałbym pobiec na dłuższe wyścigi. I być w stanie zarobić więcej złota i pieniędzy po wygranych wyścigach. Zarobione wypłaty trwają wieki, aby zgromadzić się na tyle, aby można było kupić cokolwiek w sklepie, a cena niebieskich wydruków kosztowała 1000 razy więcej niż samochód jest wart. Cena sprzedaży na czarnym rynku jest zbyt niska dla sprzedawanych części. Płać za grę lub przegrywaj za każdym razem i nigdy nie awansuj. Płać prawdziwymi pieniędzmi, aby wygrać.
Gra się zacina i wywala z gry
Weź udział w niebezpiecznych ulicznych wyścigach, kierując najlepszymi samochodami świata – jak BMW M4, McLaren 650s czy Porsche 911.
Need for Speed™ No Limits
Kiedyś dobra, teraz dojna krowa płaci za grę, płaci za wygraną grę. Lista samochodów, których nie można zdobyć, grając, płacąc tylko ze sklepu, ponieważ nie są one wypuszczane na samochody, które można zdobyć w kampanii lub innych obszarach. Możesz* zdobyć samochody, ale nigdy nie ulepszaj ich w pełni bez płacenia setek euro miesięcznie za złoto, aby z kolei kupić części samochodowe i plany. Doświadczeni gracze w wieku 5 lub 6 lat nawet nie mogą zdobyć tych planów bez wydawania pieniędzy, a mają setki milionów w walutach gier, więc odchodzą.
Z Eventami to prawda. Masa błędów i do tego ta pseudolosowość. Nagle na koniec zdarzenia zamiast części wyskakuje ci kasa.W wyścigach nagle, jak brakuje ci jednej karty, żeby raz jeszcze raz w wyścigu 8-9 wyścigów i razu nie trafiły karty pojazdu. Po jednej stronie reklamy wskakują to samo. Do tego jak chcesz być czas, aby przestać działać. Do tego Blackridge Rumble do jakaś porażka. Na drugim wyścigu siódmego dnia nie da się zrobić nic (można zrobić poprzednie wyścigi).
Wydarzenia są niemożliwe do ukończenia dla kogoś, kto ma pracę. Zasadniczo zmuszony zapłacić, aby wygrać, jeśli chcesz samochód eventowy… przynajmniej pozwól nam utrzymać samochód eventowy z poziomami ulepszeń ograniczonymi do tego, co ukończyliśmy wydarzenie, aby… w przeciwnym razie gra była przyjemna.
Run Cow Run - inek kaçış Aksiyon tjv
Need for Speed™ No Limits Трке jqs
Kiedy gram w tę grę, nie odczuwam potrzeby szybkiej gry… to, jak samochody są odblokowane, jest głównym wyłączeniem i faktem, że nie ma czegoś takiego jak swobodne poruszanie się, jak we wszystkich innych potrzebach prędkości gry na konsole... Ta gra po prostu nie jest dla mnie.
Mam to od napalać i nie chce się od
Ta gra jest głęboka .. jakieś specjalne wydarzenie dnia zostało zmienione i niemożliwe do ukończenia bez prawdziwych pieniędzy .. wkrótce przestanie grać ..
Nie zrozum mnie źle, to fajna gra, ale absolutnie absurdalnie droga. Po pierwsze, nie podoba mi się, że dają ci tylko tyle „biletów wyścigowych”, a po ich użyciu musisz zapłacić, aby zagrać. W specjalnych wydarzeniach dają ci 5 wyścigów, aby ukończyć 10 lub więcej wydarzeń w ciągu jednego dnia, dzięki czemu musisz zapłacić za wyścig, aby ukończyć wydarzenie. Również tajemnicze nagrody są głupie, ścigasz się w wydarzeniu b/c mówi, że część, której potrzebujesz, jest jedną z 3 możliwych nagród, ale nie ma jej nawet, gdy wygrywasz
Podczas wyścigu kilka razy rzuca mnie na ekran blokady telefonu. To sprawia, że granie jest bardzo trudne. Proszę pomóż.
Gra się prawie nie zmieniła się od pierwszej wersji, jedyne co się zmieniało w mapie. Bo wady są takie jak odpocządku.
Tak Fana gierka :-)
Ciekawa grafika, sporo samochodów. Minusy: - co jakiś czas przy wyścigu, tuż tuż po inauguracji gry, nawet na telefonie komórkowym, Galaxy S20 plus 5g, całkowicie niekontrolowany), w RR3 nigdy coś takiego się nie działo nawet na GS7; - mnóstwo reklam, - gra nastawiona na wydawanie kasy, - ma b. dużo miejsca.
Podoba mi się ta gra, ale zacięła się podczas aktualizacji.. proszę to naprawić
Kliknij tu, kliknij tam, tutorial, gadanie, tutorial. Nawet na kursie prawa jazdy szybciej siadłem za fajerę, 30 godzin teorii to jednak trochę. Kliknęło mi się odinstalować.
Ogólnie gra bardzo fajna ale opóźniony 1 vs 1 są najgorsze kiedy jesteś bliski facet czy kogoś jest na etapie np z D na C to dadzą Ci np o 200 pr więcej i zawsze byś się tylko męczył, a nie wygrywał
Ogolynie gra była spoko, grafika na wysokim poziomie. Po ostatniej ostatniej 2021 interfejs jest beznadziejny, porażka. Odechciało mi grać w grę w gry. Obecny, nowy wygląd interfejsu razi po oczach, kolory i wygląd jak z guwnianej chinskiej gierki, nic nie można znaleźdź. Przed aktualizacją nowości wszystko nasze. Odgo czasu nie mogę dalejc campani bo muszę przejść . Gra naprawdę jest spoko, zmiana wszystko popsuła. Raczej chyba grę usunę...
Tryb kariery jest wyjątkowy. Podobnie wydarzenia specjalne. Jeśli chodzi o wyścigi podziemne, uzupełnij bs. Pierwsze dwa stopnie nie stanowią problemu, potem trafiasz na C Rank i bum. Żadnego dalszego postępu, chyba że użyjesz prawdziwych pieniędzy, aby dostać się na szczyt. Myślę, że mogłoby być o wiele lepiej.
Super gra, ale trzeba jeszcze poprawić, ale podobała mi się fajna praca chłopaki
Dno nic nie idzie zdziałać bez kupowania złotą porażka.